«Змінили музичні інструменти на зброю»

Майже пів року триває повномасштабна війна в Україні й увесь цей час українці та українки демонструють неймовірну стійкість у протистоянні агресорові. Кожен зайняв свою позицію на різних фронтах. Не втомлюємося дякувати захисникам збройних сил України, які героїчно протистоять російському агресорові.

Короленківська родина пишається своїми колегами, студентами, випускниками, які з перших днів війни служать у лавах ЗСУ та долучилися до територіальної оборони.

Боронить кордони України й відомий український скрипаль-віртуоз, заслужений артист України, засновник та очільник музичної школи «Music Star School», лідер гурту «Pocheap Beat», випускник-магістрант спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) та екс-учасник оркестрової групи українського народного хору «Калина» Роман Почеп.

13 липня 2022 року Указом Президента України Володимира Зеленського, старшого солдата Романа Почепа було відзначено медаллю «За військову службу Україні» «за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі».

Здобувач освіти першого (бакалавського) рівня вищої освіти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), талановитий піаніст Олександр Мєзєнцев з перших днів війни також перебуває у лавах ЗСУ й героїчно захищає суверенітет нашої країни. Кожен вносить свою частку в перемогу: багато викладачів та студентів ПНПУ імені В. Г. Короленка знаходяться в рядах тероборони або є волонтерами.

Пишаємося нашими захисниками, які змінили музичні інструменти на зброю й щодня виборюють свободу й життя, щасливе та мирне майбутнє для мільйонів українських родин. Спільними зусиллями вистоїмо і пройдемо шлях до української перемоги!

You may also like...

Перейти до вмісту