У педагогічному університеті відбулися урочистості, присвячені підписанню Декларації академічної доброчесності

19 березня 2021 р. у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка відбулися урочистості з нагоди підписання Декларації академічної доброчесності.

Описание: F:\Новина 22.02\Фото 1.jpg

Захід відбувався у комбінованій формі – очно та з використанням платформи Zoom.

Із вітальним словом до студентської аудиторії звернувся проректор з наукової роботи професор Сергій Шевчук і побажав майбутнім фахівцям дотримуватися кодексу академічної доброчесності, високихнаукових здобутків та успішної професійної діяльності. Він урочисто вручив голові студентського самоврядування Катерині Балабусі Декларацію академічної доброчесності.

У церемонії прийняття Декларації взяли участь понад 100 студентів психолого-педагогічного факультету. Текст Декларації урочисто проголосили усі студентами одночасно на чолі зі студенткою першого курсу Таїсією Погребняк.

Описание: F:\Новина 22.02\Фото 2.jpg

До привітань доєдналися очільниця психолого-педагогічного факультету професорка Наталія Сулаєва та голова комісії з академічної доброчесності ПНПУ імені В. Г. Короленка Світлана Ленська. Науковиці побажали студентам дотримуватися чинного законодавства, загальнолюдських правил етики й моралі, а власну діяльність проводити відповідно до місії, цінностей та корпоративної культури Університету, до Кодексу академічної доброчесності.

Описание: F:\Новина 22.02\Фото 3.jpg

Захід завершився урочистим виконанням гімну психолого-педагогічного факультету.

You may also like...

Перейти до вмісту