Кафедра музики долучилася до Дня відкритих дверей у ПНПУ імені В. Г. Короленка

19 лютого 2022 року викладачі кафедри музики радо вітали абітурієнтів у стінах Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка на Дні відкритих дверей. Захід зібрав зацікавлених абітурієнтів та їх батьків.

Із вступним словом звернулася ректорка ПНПУ імені В. Г. Короленка професорка Марина Гриньова. Вона привітала гостей та учасників заходу, розповіла про структуру та діяльність Університету, ознайомила із численними успіхами науковців і студентів та наголосила на перевагах здобуття вищої освіти у ПНПУ імені В. Г. Короленка.

Із майбутніми студентами спілкувалися стейголдери, які радо поділилися власним досвідом навчання та співпраці з alma mater. На запросини долучитися до Дня відкритих дверей радо відгукнулася вчитель вищої категорії, вчитель-методист, вчитель початкових класів ліцею №6 «Лідер» Полтавської міської ради Тетяна Бугаєць, з якою колектив кафедри музики об’єднує багаторічна плідна співпраця у царині покращення та употужнення освітньо-професійних програм для першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. Підтримала колегу-стейкголдерку Людмила Портна – керівник  вокально-хорової студії «Домінус».

Дарунком від колективу став виступ Анни Мельницької (клас викладача Аліни Лущай-Зінченко). Присутні мали змогу насолодитися неймовірним автентичним співом юної співачки.

Гостей вітали й творчі колективи ПНПУ імені В. Г. Короленка, які вже багато років гідно представляють свій навчальний заклад. Серед них і творчі лабораторії кафедри музики: танцювальна група Українського народного хору «Калина» (керівник – Костянтин Булага) та НАЕМЦ «Вікторія» (керівник – старший викладач Сергій Вовченко).

Наприкінці заходу до абітурієнтів звернулася відповідальна секретарка приймальної комісії ПНПУ імені В. Г. Короленка Марина Тесленко й познайомила майбутніх студентів із факультетами та напрямами, за якими здійснюється підготовка в університеті, Правилами прийому до ПНПУ.

Радо запрошуємо абітурієнтів на навчання за однією із кращих спеціальностей Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка!

You may also like...

Перейти до вмісту