У ПНПУ імені В. Г. Короленка відбувся І тур конкурсу виконавської майстерності студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) «Ad libitum»

12 жовтня 2021 року відбувся І тур традиційного конкурсу виконавської майстерності студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) «Ad libitum». Вперше за період існування конкурс відбувся дистаційно.

Цьогоріч конкурс присвячено 210-річчю від дня народження Ференца Ліста – угорського композитора, диригента, піаніста, одного із найяскравіших представників епохи романтизму в музиці.

Традиційними стали змагання конкурсантів у двох номінаціях: «Фортепіано, баян, акордеон» і «Постановка голосу». Журі високо оцінили рівень підготовки конкурсантів та проявлену ініціативу. За результатами І туру було визначено учасників, які продовжать змагатися за перемогу в ІІ турі конкурсу.

Студенти висловлюють вдячність членам журі, викладачам і концертмейстерам кафедри музики Миколі Лобачу, Світлані Подворній, Ірині Шкляр за професіоналізм і високий рівень організації.

Щиро вітаємо переможців і викладачів та бажаємо нових творчих звершень!

You may also like...

Перейти до вмісту