Реалізація академічної мобільності між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка

Із 1 вересня 2021 року на підставі Угоди № 3 / 02-40 від 15.01.2020 р. про співробітництво між Полтавським національним педагогічним університетом імені В. Г. Короленка та Луганським національним університетом імені Тараса Шевченка реалізується програма внутрішньої академічної мобільності. Студентки ІІ курсу академічної групи М(по)-24 спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), що навчаються за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта», Таїсія Погребняк та Анастасія Радченко опановують навчальну дисципліну «Вокальний клас» на кафедрі музичного мистецтва та хореографії Навчально-наукового інституту культури і мистецтв Луганського національного університету імені Т. Шевченка.

На кафедрі створено належні умови академічної мобільності. Т. Погребняк та А. Радченко навчаються у класі викладача кафедри музичного мистецтва та хореографії Тетяни Михайлівни Мольдерф, обрано індивідуальну програму для кожної студентки, укладено розклад індивідуально-практичних занять, які відбуваються за розкладом в офлайн-режимі.

Своєю чергою студенти Луганського університету також реалізують програму академічної мобільності на кафедрі музики Полтавського педагогічного університету. Так, К. Варфоломієва, Б. Кирпа, Н. Гурін (група 2СО(ММ)) вивчають дисципліну «Основний музичний інструмент з практикумом зі шкільного репертуару» (викладач – доцент В. С. Ірклієнко); Є. Бринова, Чень Вей, Чжу Жуй (група 2/4СО(ММ)) – навчальну дисципліну «Хорове диригування» (викладач – доцент Н. Ю. Дем’янко).

Бажаємо студентам подальшого успішного навчання, збагачення музичного досвіду та поглиблення фахових компетентностей.

You may also like...

Перейти до вмісту