Онлайн-зустріч студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) з психологинею Надією Мишко

30 вересня 2021 року відбулася онлайн-зустріч студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) (ОП «Середня освіта (Музичне мистецтво. Початкова освіта» та «Середня освіта (Музичне мистецтво)» ) з кандидаткою психологічних наук, практичною психологинею, членкинею Української Спілки Психотерапевтів, сертифікованою сімейною консультанткою у методі позитивної психотерапії (WAPP, УІПП) Надією Мишко.

Одним із векторів діяльності психологічної служби в сучасних умовах є подолання негативних психологічних наслідків складних соціально-політичних подій в Україні, тому проблема адаптації в умовах пандемії справедливо була порушена спікеркою.

Також Надія Мишко наголосила на можливості подолання стресу під час екзаменаційних сесій та океслила шляхи подолання негативних наслідків стресу, що є неабияк актуальним для студентва. Особливу увагу психологиня приділила підвищеню рівня стресостійкості та поділилася секретами відновлення власного ресурсного стану.

Висловлюємо подяку за сприяння та організацію заходу деканесі психолого-педагогічного факультету, докторці педагогічних наук, професорці Наталії Сулаєвій та психологічній службі університету.

Щиро дякуємо Надії Мишко за змістовну та актуальну лекцію й сподіваємося на майбутню плідну співпрацю!

You may also like...

Перейти до вмісту