Урочисте підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності

22 вересня 2021 року на психолого-педагогічному факультеті ПНПУ імені В.Г. Короленка відбулося традиційне урочисте підписання Декларації про дотримання академічної доброчесності. У заході взяли участь студенти першого курсу факультету. Вітання і теплі побажання студентській спільноті висловив проректор з наукової роботи, професор Сергій Шевчук. Із привітальним словом до студентів виступила декан психолого-педагогічного факультету, професор Наталія Сулаєва. Вона наголосила на необхідності дотримання всіма учасниками навчально-освітнього процесу засад академічної доброчесності у навчанні, наукових та творчих працях. До привітань долучилися начальник відділу забезпечення якості освіти та акредитації, доцент Наталія Савельєва, голова комісії з академічної доброчесності університету, професор Світлана Ленська, які наголосили на важливості дотримання принципів і засад академічної доброчесності як запоруки якісної підготовки майбутніх учителів, вихователів, психологів.

Текст Декларації від імені всіх студентів психолого-педагогічного факультету виголосила студентка першого курсу спеціальності «Дошкільне виховання» Ярослава  Кусайко.

Підписання студентами Декларації про академічну доброчесність стане важливим кроком на шляху утвердження високих етичних норм, справою честі кожного короленківця.

You may also like...

Перейти до вмісту