Арт-фронт: нова реальність – нова творчість

267 днів триває героїчне протистояння українського народу в повномасштабній війні проти російських загарбників. Українські герої щодня виборюють право на свободу, часом надвисокою ціною – ціною власного життя. Ця війна закінчиться, але назавжди залишиться у людській пам’яті – у розповідях очевидців, у спогадах військових, у віршах поетів, картинах художників, фільмах режисерів і піснях музикантів.

Магістранти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) заочної форми навчання Сергій Козін та Ніна Черненко долучилися до творчого проєкту і продемонстрували широкому загалу власне бачення проблем сьогодення. Гурт «КОЗІН І ДРУЗІ», до складу якого увійшли Сергій Козін, Анастасія Коваленко (випускниця кафедри музики), Євген Сердюк, Андрій Ющенко, презентували відеокліп на пісню «Мамо, все добре…» (музика Сергія Козіна на вірші Олександра Шейка). Образ усіх матерів України, які чекають на своїх синів з війни, яскраво втілила Ніна Черненко.

Виконавці дякують усім, хто долучився до створення відео-роботи: режисерці Олені Гуленко, операторам Руслану Плієву та Олександру Минці, монтажеру Олександрові Минці. Особливу вдячність вони висловлюють військовій частині А1499, 95-тій аеромобільній бригаді, особисто військовослужбовцям за позивними «Чорна Мамба», «Бокс», «Святий», «Преса», а також Пирятинському волонтерському штабу.

Творчість, яка народжується через біль, кохання, турботу, надихає на подвиги та перемогу! Сьогодні ми є свідками інтенсивної формації нового контенту української музичної культури. Цінно, що і майбутні учителі є творцями цієї культури.

Щиро радіємо творчим здобуткам наших магістрантів та зичимо майбутніх звершень. Віримо у світле майбутнє й бажаємо миру!

You may also like...

Перейти до вмісту