Студенти кафедри музики стали переможцями Відкритого регіонального конкурсу дуетів, тріо, квартетів та вокальних ансамблів«Осіннє золото» імені Д. О. Луценка

8 жовтня 2020 року на базі Обласного центру народної творчості та культурно-освітньої роботи Полтавської обласної ради в умовах адаптивного карантину дистанційно відбувся Відкритий регіональний конкурс дуетів, тріо, квартетів та вокальних ансамблів «Осіннє золото» імені Д. О. Луценка.

Студенти кафедри музики психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка (клас старшого викладача Наталії Ремезової) долучилися до участі в цьому конкурсі та на високому рівні продемонстрували свої вміння. Виступи студентів були високо оцінені поважним журі й відзначені нагородами. А саме, вокальне тріо у складі Юлії Твердохліб, Яніни Вишегородської та Наталії Крохмальної посіло І місце; вокальний дует у складі Яніни Вишегородської та Олексія Рубана отримав ІІ місце та народний аматорський вокальний ансамбль «Свічадо» здобув ІІ місце.

Викладачі кафедри музики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка щиро вітають переможців і викладача й бажають їм подальших звершень на мистецькому олімпі!

You may also like...

Перейти до вмісту