Відбувся тренінг Лілії Халецької для студентів спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво)

13 вересня 2021 року на психолого-педагогічному факультеті відбувся тренінг старшої викладачки кафедри методики змісту освіти, методистки відділу гуманітарних та мистецьких дисциплін ПОІППО ім. М. В. Остроградського Лілії Халецької на тему «Сучасні технології музикування на уроках мистецької освітньої галузі». Педагогиня ознайомила слухацьку аудиторію із сучасними методиками роботи з учнями. Студенти та викладачі мали змогу стати учасниками імпровізованого оркестру дитячих музичних інструментів. Зокрема, Лілія Леонідівна запропонувала учасникам тренінгу виконати декілька музичних композицій на Boomwhaсkers (діатонічних кольорових трубках та дзвіночках). Учасники оркестру отримали цікавий та корисний досвід.

Фінальним акордом зустрічі стало виконання славнозвісної пісні Боббі Хебба «Sunny» усією аудиторією.

Організатори та учасники тренінгу висловлюють подяку деканесі психолого-педагогічного факультету ПНПУ імені В. Г. Короленка, докторці педагогічних наук, професорці Наталії Сулаєвій за сприяння та організацію професійно орієнтованого заходу для майбутніх учителів музичного мистецтва.

Лілії Леонідівні бажаємо педагогічно-творчих успіхів і чекаємо на подальші зустрічі з цікавим світом музичного мистецтва.

Описание: D:\РОБОТА 2021-2022\Новини 2021-2022\Халецька\5.jpg

You may also like...