Щедрий вечір на психолого-педагогічному факультеті

13 січня 2021 року на психолого-педагогічний факультет із музичними дарунками до різдвяних свят завітали артисти Заслуженого ансамблю пісні і танцю України «Лтава» ім. В. Міщенка Полтавського міського будинку культури (художній керівник і головний диригент Наталія Іванова). У виконанні колективу прозвучали відомі щедрівки, як-от «Рай розвився», «Сію, сію зернятко». Гостей зустріли із великою радістю, посмішкою та пригостили солодощами і смаколиками.

Традиційно, 13 січня, напередодні Нового Року за старим стилем, українці святкують Щедрий вечір або ж Багату кутю. За християнським календарем – це день преподобної Меланії. У народній українській традиції обидва свята об’єднались, тож тепер в один вечір святкуємо Меланку та Щедрий вечір.

Гості подарували море позитиву та приємних побажань, нагадали українські звичаї та обряди й наповнили цей день приємною атмосферою свята!

Колектив факультету вітає із Щедрим вечором й бажає смачної щедрої куті, радості та веселощів. Нехай всі бажання здійсняться! З Щедрим вечором! З Добрим вечором!

You may also like...