Студентка спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) Галина Тютюнник успішно пройшла курс «Калейдоскоп інтерактивних методів навчання: досвід закордонних та українських колег. 34 вправи»

Студентка ІІ курсу спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) Галина Тютюнник, яка навчається за освітньою програмою «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта»,  успішно пройшла курс  «Калейдоскоп інтерактивних методів навчання: досвід закордонних та українських колег. 34 вправи» на одній із популярних платформ vseosvita.ua. Вона ознайомилась із 34 популярними за кордоном та в Україні дієвими технологіями кооперативного, кооперативно-групового інтерактивного навчання; методами ситуативного моделювання й технологіями опрацювання дискусійних питань.

Сама ж авторка – Оксана Сінькова – в анотації до курсу наголошує, що кожен вчитель за час роботи уже має свою персональну скарбничку вправ, які щодня використовує у своїй роботі. Курс пропонує багато інноваційних методів та прийомів, які допоможуть працювати в школі задля реалізації Державного стандарту та програм.

Щиро дякуємо пані Оксані за курс та бажаємо майбутніх педагогінчих звершень!

Пишаємося нашими студентами і бажаємо натхнення й успіху на шляху до омріяної професії!

You may also like...

Перейти до вмісту