На психолого-педагогічному факультеті продовжує роботу експертна комісія з акредитації освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта» за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти

22 грудня 2021 року розпочала роботу експертна комісія з акредитації освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта» спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.

Другий день роботи розпочався із зустрічі з представниками студентського самоврядування. Наступними були представники структурних та допоміжних (сервісних) підрозділів. Також відбулася резервна зустріч, на яку вийшли додатково запрошені особи.

Після обідньої перерви відбулися зустрічі із випускниками різних років. Експертна комісіязустрілася також і з роботодавцями. Фінальна зустріч стала підсумком роботи для експертної акредитаційної комісії з персоналом, який забезпечує підготовку майбутніх фахівців за освітньою програмою«Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта».

Робота експертної комісії з акредитації освітньо-професійної програми «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта» спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти продовжується – завтра відбудеться «День суджень» та підведення підсумків.

You may also like...

Перейти до вмісту