НА ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ З КОЛЯДОЮ ЗАВІТАЛА ВОКАЛЬНО-ХОРОВА СТУДІЯ «ДОМІНУС»

6 січня 2021 року на психолого-педагогічний факультет з привітаннями до Різдва Христового завітав академічний хор вокально-хорової студії для обдарованих дітей «Домінус». Для викладачів та працівників факультету прозвучали відомі колядки під орудою Анни Оксеніченко «Добрий вечір, люди, в вашій теплій хаті!», «У Вифлиємі новина» та «Небо і земля».

На Різдво в Україні прийнято не тільки колядувати, але й віншувати – вітати із різдвяними святами. Учасники вокально-хорової студії віншували на мир і достаток, здоров’я й щастя. За традицією колектив психолого-педагогічного факультету пригостив колядників смаколиками. Кафедра образотворчого мистецтва подарувала юним колядникам ангелів на згадку про цю зустріч та запросила до співпраці.

Плідна багаторічна співпраця об’єднує вокально-хорову студію «Домінус» й з кафедрою музики – хористи є неодноразовими лауреатами Обласного конкурсу виконавської майстерності учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) «Музичний вернісаж», співорганізатором якого є кафедра музики. Також зразкова аматорська група народного співу вокально-хорової студії «Домінус» брала активну участь в інформаційно-просвітницькому турі «Місця пам’яті Василя Верховинця у Полтаві».

Колектив психолого-педагогічного факультету щиро вітає з Різдвом Христовим! Нехай у це світле свято оживе у серцях надія, прокинеться любов і милосердя, добром і благодаттю наповниться кожен будинок.

You may also like...

Перейти до вмісту