Відбулася онлайн-зустріч абітурієнтів із деканесою психолого-педагогічного факультету

1 грудня 2021 року відбулася онлайн-зустріч абітурієнтів з деканесою психолого-педагогічного факультету Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка, докторкою педагогічних наук, професоркою Наталією Сулаєвою.

Наталія Вікторівна звернулася до слухацької аудиторії з вітальним словом, наголосила на термінах та особливостях вступної кампанії на 2022 рік і передала слово відповідальному секретареві приймальної комісії – кандидатці педагогічних наук, доцентці Марині Тесленко. Марина Миколаївна звернула увагу майбутніх абітурієнтів на можливостях, які пропонує університет при підготовці до вступу на бакалаврат та магістратуру. Марина Тесленко запросила до участі в олімпіаді, яка дає можливість здобути до 20 додаткових балів до одного з предметів сертифіката ЗНО під час розрахунку конкурсного бала при вступі в ПНПУ імені В. Г. Короленка на спеціальності 012 Дошкільна освіта і 013 Початкова освіта, та запропонувала вступникам до магістратури долучитися до курсів підготовки до ЄВІ з іноземної мови.

Студентка ІІІ курсу спеціальності 013 Початкова освіта, голова наукового сектору студентської ради психолого-педагогічного факультету Анна Звенігородська висловила власні враження від навчання, студентського дозвілля та запросила доєднатися до дружньої студентської родини.

Далі відбулася бесіда у форматі питання-відповідь. Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на питання, які їх особливо зацікавили. Випускники та студенти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) взяли участь в обговоренні питань, які постають перед вступниками до магістратури.

Радо запрошуємо на навчання на психолого-педагогічному факультеті Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка!

Детальну інформацію про вступ на спеціальність 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) можна дізнатися за покликанням.

You may also like...

Перейти до вмісту