Студенти-музиканти ПНПУ імені В. Г. Короленка взяли участь у благодійному марафоні «ЄДИНА МИРНА КРАЇНА»

Сьогодні особливо важливим є зміцнення бойового духу наших захисників, цінним є висловлення їм подяки за мужність та самовідданість у боротьбі за мир та спокій в Україні.

У цей складний для країни час засновниці громадської фестивально-туристичної організації «МИР-ФЕСТ» Ліліана Скляр та Оксана Кондрашова започаткували благодійний марафон «ЄДИНА МИРНА КРАЇНА».

Метою марафону є моральна підтримка бойового духу наших військових героїв; фінансова підтримка для закупівлі необхідних речей для армії; фінансова підтримка волонтерським центрам для закупівлі необхідних продуктів, медикаментів, речей.

Студенти спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) з великою шаною звернулися до українських воїнів-захисників у відеозверненнях – вокальних виступах. Так,  Юлія Твердохліб подарувала захисникам композицію «Сила» (з репертуару Ілларії), у якій поєдналися українські етномотиви та чуттєвий голос співачки. Віталій Дерев’янка у супроводі бандури виконав твір «Їхали козаки» (з репертуару гурту «Тінь Сонця») – пісню сучасних українців – незламних, сміливих і сповнених віри у власні сили! Ірина Дяченко заспівала сучасну драйвову пісню Віталія Кіріченка «Добрий ранок, Україно».Діана Хаірбекова виконала композицію Олени Мельник «Моїй Україні». Галина Тютюнник зачарувала аудиторію піснею Віктора Ніколишина «Моя земля». Анастасія Радченко подарувала чудову композицію «Україна-мати» (з репертуару Марти Шпак).

Українську народну пісню в обробці Івана Бідака «Не сходило вранці сонечко» представило тріо у складі Юлії Твердохліб, Наталії Крохмальної та Яніни Вишегородської (керівник – ст. викл. Наталія Ремезова). У виконанні народного аматорського вокального ансамблю «Свічадо» ПНПУ імені В. Г. Короленка (керівник – ст. викл. Наталія Ремезова) слухачі мали нагоду почути славнозвісний твір «Колодязний журавель» (музика Юрія Рибчинського на вірші Володимира Ільїна; аранжування Анатолія Пиляя).

Кожен охочий також може долучитися до марафону та підтримати наших військових. Благодійні кошти підуть на придбання важливих потреб для ЗСУ!!! Деталі можна дізнатися за покликанням.

You may also like...

Перейти до вмісту