Випускниця ПНПУ імені В. Г. Короленка бере участь у волонтерському русі в Румунії

Волонтерський рух сьогодні – це неймовірний рух добра, шляхетна діяльність, це праця, яку неможливо ні з чим порівняти чи ототожнити. Волонтери усіх країн єднаються й допомагають пройти Україні тяжкі випробування і наближають перемогу ДОБРА над злом.

Випускниця кафедри музики, колишня викладачка психолого-педагогічного факультету ПНПУ імені В. Г. Короленка Світлана Костенко, яка викладає фортепіано у Collège Sainte-Anne (м. Монреаль, Канада) разом із сім’єю та однодумцями продовжує допомагати українцям. Велика кількість гуманітарної допомоги вже передана Україні з Канади. Сьогодні волонтерка продовжує допомагати Батьківщині, перебуваючи у Румунії. Для ЗСУ вона передала чотири безпілотники та валізу аптечок першої допомоги, спеціально укомлектованих для використання медсестерами чи солдатами під час воєнних дій. «Перемога буде за нами! Все буде Україна!» – вірить пані Світлана.

Дякуємо волонтерам за те, що у шаленому ритмі життя вони продовжують творити добрі справи, дарувати надію, робити світ кращим.

You may also like...

Перейти до вмісту