Американські митці провели майстер-клас для студентів спеціальності 014 Середня освіта (Музичне мистецтво)

15 лютого 2021 р. у межах програми зовнішньої академічної мобільності студентів кафедри музики та кафедри філологічних дисциплін і методик їх викладання ПНПУ імені В. Г. Короленка відбувся майстер-клас відомих американських митців, засновників хореографічної школи Owen/Cox Dance Group – балетмейстерки Дженніфер Оуен і композитора Бреда Кокса.

Описание: http://pnpu.edu.ua/wp-content/uploads/2021/02/1-14.jpg

У режимі онлайн фундатори відомого в США хореографічного колективу Owen / Cox Dance Group ознайомили слухачів із його художньо-виконавськими можливостями. Бред Кокс поділився власним досвідом створення музики до хореографічних вистав, майстерними аранжуваннями творів Ф. Шопена і П. Хіндеміта. Незабутнє враження справив на слухачів перформанс «Фуга», що дав змогу не лише почути поліфонічну музику, але й «побачити» її у хореографічній інтерпретації. Студенти і викладачі отримали корисний професійний досвід.

Описание: http://pnpu.edu.ua/wp-content/uploads/2021/02/2-10.jpg

Перекладачем на онлайн-зустрічі виступила кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри філологічних дисциплін і методик їх викладання, координаторка з міжнародного співробітництва Оксана Рудич. Захід став результатом спільної роботи керівників Owen/Cox Dance Group Дженніфер Оуен і Бреда Кокса, очільниці психолого-педагогічного факультету професорки Наталії Сулаєвої, викладачів кафедри музики та кафедри філологічних дисциплін і методик їх викладання.

You may also like...

Перейти до вмісту