Студентка-музикантка ПНПУ імені В. Г. Короленка долучилася до волонтерського руху в Польщі

У час, коли наша країна перебуває у надскладній ситуації волонтери щиро співчувають людям, які перебувають у зонах бойових дій або вимушені полишити місця свого проживання через війну. Вони – люди з великим серцем, допомагаючи переселенцям у скрутній ситуації, несуть важливу та відповідальну місію.

Перебуваючи в Польщі, Єлизавета Авілова, студентка IV курсу спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), разом із сім’єю та однодумцями активно бере участь у волонтерському русі. Добровольці встановлюють потреби переселенців, забезпечують їх продуктами й одягом, медикаментами та побутовими речами. Також сприяють розселенню на території Польщі людей, які були вимушені полишити власні домівки, та їх  переміщенню в інші країни Європейського союзу. Волонтери збирають й доправляють гуманітарну допомогу українцям, які опинилися у тяжких життєвих умовах через повномасштабне вторгнення країни-агресора на територію України.

Завдяки такій потужній підтримці нездоланний український дух протистоїть ворогу! Висловлюємо подяку кожному волонтерові за людяність, небайдужість та безкорисливу працю. Все буде Україна!

You may also like...

Перейти до вмісту