Викладачка кафедри Вікторія Ірклієнко взяла участь у роботі журі конкурсу

У рамках обласної програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2021-2025 роки рішенням другого пленарного засідання четвертої сесії Полтавської обласної ради восьмого скликання від 09 квітня 2021 року № 136 у грудні 2021 року відбувся конкурс на кращий захід з національно-патріотичного виховання в закладах освіти області.

Метою заходу стало виявлення і підтримка обдарованих дітей та молоді, формування національно-культурної ідентичності, національно-патріотичного світогляду, розвиток духовно-моральних цінностей школярів.

Полтавський інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М. В. Остроградського гостинно запросив до проведення конкурсу заклади загальної середньої освіти. У тісній співпраці з представниками освіти, культури, мистецтва були визначенні переможці у різних номінаціях. Головою журі у номінації «Музично-театральна постановка» стала кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри музики Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка Вікторія Ірклієнко. На розгляд журі були представлені відеозаписи виступів 32 команд, які достойно презентували свої композиції.

You may also like...

Перейти до вмісту