Студент спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) Віталій Дерев’янка – володар Гран-Прі I Міжнародного фестивалю-конкурсу «РІЗДВЯНІ ДЗВОНИ – BOŽIČNE ZVONOVE»

З ініціативи та спияння голови Спілки українців у Словенії «Берегиня» Галини Маловшек, за підтримки міжнародної мережі партнерів «Разом для молоді» 25-28 січня 2022 року відбувся І Міжнародний фестиваль-конкурс «РІЗДВЯНІ ДЗВОНИ – BOŽIČNE ZVONOVE» (Словенія).

У конкурсі взяли участь 840 учасників з України та Словенії, які змагалися за першість у номінаціях «Вокал», «Інструментальний жанр», «Театральний жанр», «Музично-теоретичний напрямок», «Музично-етнографічний напрямок», «Телемистецтво», «Декоративно – прикладне мистецтво», «Образотворче мистецтво» та «Фотомистецтво». Серед конкурсантів був й Віталій Дерев’янка – студент третього курсу спеціальності 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво), який навчається на освітньою програмою «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта». Членами журі були відомі працівники культури й визнані діячі мистецтв, лауреати міжнародних конкурсів, кваліфіковані фахівці у своїх галузях та жанрах, які також є талановитими наставниками і авторитетними громадськими діячами.

У виконанні Віталія Дерев’янки (кл. ст. викл. Наталії Ремезової) прозвучала славнозвіна щедрівка «Ой, сивая тая зозуленька». Виступ зачепив серця високоповажного журі й виконавець був удостоєний Гран-Прі фестивалю-конкурсу в номінації «Вокал (академічний)».

Щиро вітаємо переможця та його викладача з перемогою та бажаємо майбутніх творчих звершень, нових перемог й успіхів!

You may also like...

Перейти до вмісту