ОНЛАЙН-ЗУСТРІЧ ПРЕДСТАВНИКІВ ГУ НАЦПОЛІЦІЇ ТА ГУ ДС НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ УКРАЇНИ В ПОЛТАВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ЗІ СТУДЕНТАМИ ПСИХОЛОГО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ

18 листопада 2021 року на психолого-педагогічному факультеті доценткою  кафедри початкової освіти, природничих і математичних дисциплін та методик їх викладання Наталією Власенко проведено онлайн-зустріч представників Головного управління Національної поліції та Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області зі студентами I-IV курсів першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за освітньо-професійними програмами «Початкова освіта» та «Середня освіта (Музичне мистецтво). Початкова освіта».

До аудиторії звернувся начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Полтавській області Юрій Сулаєв і зупинився на основних питаннях теми зустрічі «Безпека життєдіяльності людини: середовище існування, освітній простір». Юрій Васильович наголосив на важливості бути обережним, щоб не стати жертвами злочинів. Спікер розповів про значимість конфіденційності персональних даних, вказав шляхи захисту та недопущення поширення персональних даних серед сторонніх осіб. Також Юрій Сулаєв коротко охарактеризував сучасні види шахрайства, в тому числі у мережі Інтернет, закцентував увагу на необхідності детального вивчення документів перед підписанням, на оцінці небезпечних ситуацій, які загрожують здоров’ю та життю.

Продовжила розкривати тему безпеки життєдіяльності Світлана Рибалко, начальник сектору зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Полтавській області. Світлана Петрівна звернула увагу на правила поводження на воді у літній та зимовий період задля уникнення ситуацій, які можуть загрожувати здоров’ю та життю, озвучила правила поводження з речами, які були залишені без нагляду в громадському транспорті, культурно-дозвільних, спортивних і торгівельних центрах, у під’їздах житлових будинків, на вулиці та ознайомила присутніх з алгоритмом дій задля попередження та недопущення виникнення небезпечних ситуацій.

Шановним гостям дякуємо за висвітлення актуальних питань сьогодення, зичимо миру й міцного здоров’я та сподіваємося на майбутню співпрацю щодо підвищення рівня обізнаності студентства у превентивних заходах.

You may also like...

Перейти до вмісту