Майбутні абітурієнти завітали на кафедру музики імені Григорія Левченка

3 березня 2023 року відбулася зустріч представників ПНПУ імені В. Г. Короленка із майбутніми абітурієнтами.

Основним лейтмотивом зустрічі стало роз’яснення особливостей вступу до ПНПУ у 2023 році. Абітурієнти та їх батьки скористалися цією можливістю, поспілкуватися з представниками адміністрації та студентством наживо та в режимі онлайн.

Науково-педагогічний склад кафедри музики та студенти представили спеціальність 014.13 Середня освіта (Музичне мистецтво) та наголосили на суттєвих перевагах, які чекають на майбутніх першокурсників.

Студенти поділилися своїми враженнями від навчального процесу, а саме відзначили потужні бази практик, обговорили можливості для академічної мобільності та участі в чисельних міжнародних наукових та мистецьких проєктах та наголосили на широкому спектрі дисциплін вільного вибору. Також звернули увагу гостей на цифровізацію освіти у ПНПУ, що робить навчальний процес ще цікавішим та ефективнішим!

Наприкінці зустрічі відбулася відкрита дискусія між абітурієнтами та представниками ПНПУ щодо важливих питань майбутнього студентського життя.

Фінальним акордом заходу стало спільне виконання гімну січових стрільців «Ой у лузі червона калина». Учасники заходу з великою вдячністю та шаною згадали захисників, завдяки яким у сучасної молоді є можливість навчатися і будувати світле майбутнє для квітучої та вільної України!

You may also like...

Перейти до вмісту